Pravne napomene i privatnost

Zahvaljujemo vam na posjeti internet stranicama Hrvatskog filološkog društva.

Pravne napomene

Na temelju Zakona o medijima (NN 163/03), a u svrhu informiranja javnosti na ovoj web stranici objavljuju se informacije i podaci koji omogućavaju i osiguravaju ostvarivanje prava na pristup informacijama fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja javnih ustanova.

Hrvatsko filološko društvo će se truditi da na web stranicama objavljuje točne i aktualne podatke i zadržava pravo izmjene sadržaja na bilo koji način te neće biti odgovorno za moguće posljedice proizašle iz promjena. Svi korisnici koji pristupaju web stranicama Hrvatskog filološkog društva iste koriste na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Sva autorska prava pripadaju Hrvatskom filološkom društvu.

Dozvoljeno je umnožavanje ili raspačavanje dijelova ili cjeline web stranica Hrvatskog filološkog društva. Prilikom preuzimanja sadržaja sa web stranica Hrvatskog filološkog društva obavezno je navesti izvor sa poveznicom na naslovnicu internet sjedišta Hrvatskog filološkog društva i to na slijedeći način:
Izvor: www.hfiloloskod.hr

Privatnost

Hrvatsko filološko društvo će poštivati privatnost posjetitelja web stranica. Ako posjetitelji prilikom registracije unesu svoje osobne podatke isti se neće koristiti u svrhu prodaje, prenošenja trećoj strani ili bilo koje druge aktivnosti bez pristanka korisnika. Navedene informacije Hrvatsko filološko društvo će koristiti samo u svrhu informiranja putem e-mail adrese u kategoriji koju korisnik izabere, za odgovore na postavljene upite i davanje informacija koje je korisnik zatražio. Informacija koja se traži neće se davati trećim stranama. Hrvatsko filološko društvo će davati informacije isključivo iz svojeg područja djelatnosti.

Web stranice ne poduzimaju skrivene radnje kojima bi se otkrivao i pratio identitet posjetitelja, osim uobičajnog evidentiranja IP adrese računala s kojeg se pristupa stranicama u logovima web poslužitelja.

Svaka promjena u politici privatnosti Hrvatskog filološkog društva biti će objavljena na ovoj web stranici.